Fii mentorat

Până pe 20 mai 2012 te provocăm să aplici pentru unul dintre cele 50 de locuri din cadrul programului de mentorat Mentorship for Success.

PASUL 1 – Așteptăm CV-ul tău însoțit de formularul de înscriere completat pe adresa de e-mail mentorship@mygrasp.org. Aplicațiile trebuie să reflecte atât viziunea ta pe termen scurt și mediu în ceea ce privește propria evoluție academică sau profesională, cât și relevanța pe care o acorzi unui program de tipul mentor/mentorat.

PASUL 2 – Ne vom cunoaște mai bine în cadrul unui interviu Skype pe care îl vei susține cu unul dintre membrii echipei Mentorship for Success.

PASUL 3 – Vei fi anunțat dacă ai intrat în cadrul programului. Vei forma o echipă cu unul dintre mentorii specializați în domeniul pe care ți l-ai ales.

PASUL 4 – Vei interacționa cu mentorul tău pe o perioadă de 6 luni, iar împreună cu acesta vei stabili un plan de acțiune prin care să îți atingi obiectivele stabilite inițial. De asemenea, vei avea ocazia să participi la o serie de workshop-uri menite să te ajute în procesul de dezvoltare și învățare.