GRASP

Înfinţată în 2008 ca GRSPSociety din iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în  Budapesta, GRASP este o organizaţie globală, non-guvernamentală, non-profit şi neafiliată politic.

Este o reţea deschisă formată din tineri profesionişti și studenți care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice,  transfer de cunoştinţe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice şi susţinerea antreprenoriatului.

Lucrăm în parteneriat cu peste 40 de organizaţii din România şi diaspora și avem membrii în 15 țări: Olanda, Spania, Germania, Marea Britanie, Statele Unite, Belgia, Italia, Franța, România, India, China, Columbia, Canada, China, Elveția.

Viziunea noastră este o Românie democratică, europeană, competitivă şi justă, care oferă oportunităţi egale de afirmare tuturor cetăţenilor ei, un jucător activ şi responsabil care aduce o valoare adăugată pe plan internaţional.
Misiunea noastră este să contribuim activ la modernizarea continuă şi dezvoltarea României prin implicare civică şi profesionalism.

Valori

Profesionalism, Integritate, Autenticitate, Leadership, Inovaţie

Profilul Membrului GRASP

Suntem angajaţi ai Băncii Mondiale, Comisiei Europene, Parlamentului European, General Electric, Morgan Stanley, InBev şi alte corporaţii de top, precum şi ai altor organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale de renume.

Am absolvit sau urmăm cursuri universitare, programe de master şi de doctorat la Harvard, Yale, Columbia, Universitatea din Boston, Universitatea din Michigan, Oxford, Cambridge, Academia de Studii Economice din Bucureşti,  Universitatea Central European, Universidad de Complutense, Universitatea din Amsterdam şi altele.

FILIALE: GRASP Amsterdam, GRASP Londra.

Pentru a afla mai multe despre GRASP, dar și despre proiectele pe care le derulăm te invităm să accesezi cu încredere site-ul:

www.mygrasp.org