Despre

Ai nevoie de ajutor pentru alegerea pașilor următori în dezvoltarea personală și profesională? Ce zici dacă ți-am spune că există o modalitate de a primi sfaturi utile și posibilitatea de a lucra cu mentori la un plan de dezvoltare pentru a găsi cele mai bune modalități de acțiune pentru împlinirea propriului vis?

Inițiat de GRASP (Global Romanian Society of Young Professionals), Mentorship for Success este un program ce doreşte să ofere tinerilor români cu potenţial sprijin în formarea unei viziuni de succes şi acces la resurse şi informaţii cu privire la oportunităţile de studiu şi carieră din România şi/sau din străinătate. Prin relaţia dintre mentor şi mentorat vrem să ajutăm viitoarea generaţie de lideri să promoveze interesele României la nivel global. Programul este conceput să completeze educaţia formală prin punerea în contact cu români realizaţi care împărtăşesc valori şi ţeluri similare cu mentoraţii şi care doresc să se implice în mod direct în creşterea profesională și personală a acestora. Domeniile pe care se axează programul Mentorship for Success în ediția 2012 sunt: Business, Comunicare/Jurnalism, Inginerie/IT, Medicină, Arte, Arhitectură/Urbanism și Științe Politice.

Participarea în cadrul unui program de mentorat îți poate oferi un răspuns concret la întrebările tale, dar și crearea unei relații personale și profesionale axate pe transferul de cunoștințe și expertiză cu un mentor dornic să împărtășească din propria experiență. Fie că îți dorești să studiezi în străinătate sau în țară, fie că vrei să afli ce carieră ți s-ar potrivi cel mai bine sau cum să faci pasul de a avansa pe scara ierarhiei profesionale, Mentorship for Success te poate ajuta să pui bazele unui plan de acțiune realist finalizat cu rezultate concludente pe termen mediu.

Mentorsip for Success este un program de mentorat 1:1 (formare perechi mentor/mentorat) cu..

¤  focus pe dezvoltarea personală și profesională a tinerilor români

¤  acoperire națională și internațională atât pe partea de mentori cât și pe cea de mentorați

¤  viziune pe termen lung

¤  orientare către diverse sectoare de activitate

¤  scopul de a facilita schimbul de resurse și informații cu privire la oportunitățile de studiu și carieră din România sau din străinătate

¤  adresabilitate către un public larg de mentorați (elevi de liceu, studenți, tineri profesioniști)

Stabilește-ți prioritățile, analizează cu tact următoarele mișcări strategice pentru a lua startul corect sau a continua eficient pe drumul deja pornit.