Workshop HART Consulting – 28 Noiembrie 2012

Posted

Workshop HART Consulting – 28 Noiembrie 2012

Avem plăcerea de a vă invita la un nou eveniment organizat în cadrul proiectului Mentorship for Success, cu tema Când elevul este pregătit, maestrul apare. Evenimentul este și o bună oportunitate de networking cu ceilalți participanți în program, precum și cu organizatorii. Suntem nerăbdători să auzim cum se desfășoară poveștile de mentorat  ale participanților din ediția 2012!

CÂND?  – Miercuri, 28 Noiembrie, începând cu ora 17.30.

UNDE? –  Sediul central BCR de la Universitate, Sala de Marmură  (Bd. Regina Elisabeta, nr. 5 – intrarea în clădire se face prin dreptul parcării subterane, punct de reper statuia lui Mihai Viteazul de la Universitate). Aceeași sală în care a avut loc evenimentul din 7 august.

INVITAȚI: – Evenimentul este organizat în parteneriat cu HART CONSULTING și susținut de Rodica Obancea, Associate Certified Coach (ICF) & Coaching Partner HART Consulting.

Workshopul, desfășurat pe parcursul a 2h, va avea urmatoarea structură:

– Procesul de învățare: învățat sau învățăcel? Ciclicitatea procesului de învățare și rezonanța celor 2 roluri în activitatea de zi cu zi
– Exercițiu practic
– Concluzii

Despre RODICA OBANCEA

Este Coaching Partner HART Consulting și are o competență de coaching certificată de International Coach Federation. Este certificată în metodologia Hogan Assessements și are o experiență în resurse umane de peste 8 ani. Este coach de mai bine de 4 ani (coaching individual cu directori, manageri, și antreprenori și coaching de echipă). Competența și energia le investește în direcția excelenței și a performanței. Lucrează în proiecte organizaționale, antrenând manageri, antreprenori și echipe pentru a fi performanți.

 

Despre HART Consulting

HART Consulting are o istorie pe piața locală de 6 ani, oferind servicii de consultanță în arii precum: selecție (ROI, studii de benchmark intern, evaluări de personalitate și de abilități), programe de evaluare și dezvoltare la nivel individual și de echipă (profile de leadership Hogan Assessments, 360 feedback, Assessment & Development centers, coaching), studii organizaționale, coaching, seminarii pe tematici de HR. Suntem parte a rețelei internaționale Hogan Assessment Systems și partenerul autorizat pe România și Republica Moldova.