Lansare Mentorship for Success – 10 mai 2012

Posted

Lansare Mentorship for Success – 10 mai 2012

Mentorship for Success te invită la evenimentul de lansare a celei de-a doua ediții

Joi, 10 mai, începând cu ora 17:30, GRASP te așteaptă la Orange Concept Store București (Calea Victoriei 41) pentru a afla mai multe despre ce înseamnă un program de mentorat, odată cu lansarea celei de-a doua ediții a Mentorship for Success.

 Vei avea ocazia să te întâlnești cu o parte dintre mentorii din ediția trecută, dar și cu unii dintre cei care te vor îndruma în programul de anul acesta, în cadrul unui eveniment dedicat tuturor celor interesați de ideea de mentorat! Printre invitați se numără Ionuț Stanimir, Department Manager Communication Division BCR, Cosmin Alexandru, director al B&P Brandivia și președinte al asociației ERUDIO, Ada Palea, Director – Head of People, Performance and Culture KPMG România și Ioana Traistă, Communication Manager Fundația PACT.

Te invităm să intri alături de noi în universul fascinant al unor povești de mentorat cu adevărat inspiraționale și să interacționezi cu alți candidați interesați să se înscrie în program. Pentru a participa la eveniment te rugăm să ne trimiți un e-mail scurt pe adresa mentorship@mygrasp.org prin care să ne confirmi prezența până joi, 10 mai, ora 12.00!

 Fiecare dintre noi a interacționat la un moment dat cu o persoană care i-a schimbat viața și care i-a îndrumat pașii într-o anumită direcție, cu un mentor care i-a rămas în suflet. După eveniment te provocăm să transmiți prin intermediul sesiunii de fotografii Dear Romania, un mesaj românilor care te-au inspirat de-a lungul timpului și care te-au motivat să îți îndeplinești visele, transformând comunitatea în care trăiești într-un loc mai bun. Proiectul Dear Romania este o scrisoare către România, exprimând prin fotografie visele şi planurile noastre pentru ţară și comunităţile în care trăimMesajele din fotografii conturează profilul informal al Romaniei văzută prin ochii oamenilor obişnuiţi. Iniţiativa este adusă în România de către GRASP și face parte din proiectul “Dear World, Write Our (www.dearworld.me ), lansat în Statele Unite ale Americii în urma uraganului Katrina în 2005. Pentru mai multă inspirație puteți vedea fotografii aici!

Invitati

COSMIN ALEXANDRU

Cosmin conduce propria firmă de consultanţă, B&P Brandivia, care oferă servicii de comunicare strategică integrată la nivel de branduri, organizatţii şi lideri de organizaţii. Pe lângă proiectele specifice, s-a implicat pentru clienţii săi şi în livrarea de workshop-uri şi coaching pe teme de comunicare şi leadership. Cosmin este unul dintre membrii fondatori ai Asociatiei Erudio în cadrul căreia preda cursurile de Vorbire în Public şi Branding Personal. Anterior, Cosmin a activat peste 12 ani (1992 – 2005) în postura de co-fondator şi director general al celei mai mari companii de cercetare de piaţă din ţară – GfK România Cosmin e implicat şi în activităţi non-profit, fiind membru fondator al organizaţiei studenţeşti AIESEC România (1990), al Fundaţiei Leaders România (2000), membru în Consiliile Consultative ale Asociaţiilor MaiMultVerde şi Şcoala de Valori, precum şi Eisenhower Fellow, SUA (2005).

IONUȚ STANIMIR

Ionuț Stanimir este Şeful Departamentului de Comunicare Externă în cadrul Băncii Comerciale Române, liderul pieţei bancare locale, unde gestionează implementarea strategiei şi politicilor de comunicare şi relaţii publice. Anterior, Ionuţ a fost purtător de cuvânt şi ofiţer de comunicare în cadrul Erste Group în Viena, Austria unde a coordonat comunicarea Erste Group pe pieţe din Europa Centrală şi de Est. Ionuţ şi-a început cariera în consultanță de PR & Public Affairs, fiind licențiat în științe politice cu specializare în sociologie. Ionuț este specializat în managementul strategic al comunicării, issues management, media relations şi comunicare financiară. Ionuț este absolvent al Programului Aspen Young Leaders (2011) și membru Aspen Young Fellows Network a Institutului Aspen România.

.

ADA PALEA

Cursuri și certificări: Membru acreditat al Institute of Professionals in Taxation, SUA; Master of Arts în Economie, University of Essex, Colchester, UK; Bachelor of Arts în Economie, University of Essex, Colchester, UK. Experiență în crearea și implementarea strategiilor de management al perfomanței, precum și a celor de resurse umane; trainer în managementul performanței și al dezvoltării competențelor manageriale; experiență în consultanță fiscală în special în companii din România, SUA și Canada; experiență vastă în evaluarea și analiza situațiilor financiare, prin controale specifice ariei de taxe, ale companiilor din Top Fortune 100 și 500 în conformitate cu legea Sarbanes-Oxley; asistență în analiza implicațiilor fiscale generate de reorganizarea la nivel global a unor companii din Top Fortune 100 și 500. Arii de expertiză: Industria petrolieră, Industria farmaceutică, Retail, Industria de producție, Industria automobilelor.

IOANA TRAISTĂ

Am terminat Comunicare şi Relaţii Publice în cadrul Facultăţii de Litere. Deşi nu ai nevoie de o facultate de comunicare pentru a deveni un bun comunicator, cursurile şi profesorii pe care i-am avut mi-au dat repere şi m-au inspirat. Am dus această inspiraţie mai departe şi timp de 3 ani am voluntariat în cadrul PRIME România, Asociaţia Studenţilor la Comunicare şi Relaţii Publice, şi de atunci am luat microbul lucrurilor bine făcute pentru cauzele care mă inspiră. În 2007 am plecat în Maastricht, Olanda cu o bursă Erasmus. Acolo, m-am redefinit ca om pentru că am realizat cât de important este pattern-ul cultural în construcţia fiecăruia dintre noi. Departe de casă, am descoperit România şi tot departe de ea, am început să o iubesc şi să mă revolt împotriva ei în acelaşi timp. Reîntoarsă în ţară, am făcut un internship în cadrul departamentului de comunicare al MaiMultVerde. În 2009, m-am reîntors în Olanda şi am început un master în European Communication Studies în cadrul Universităţii din Amsterdam. Masterul a fost urmat de un stagiu de practică în cadrul departamentului de comunicare al Agenţiei Europene pentru Drepturi Fundamentale din Viena. În septembrie 2010, m-am reîntors în ţară, dar întâlnirea cu GRASP a fost și mai dreveme – în februarie 2009 când m-am alăturat voluntar echipei de comunicare. În prezent, lucrez ca Manager Comunicare și PR la Fundația PACT, iar timpul liber îl dedic proiectelor GRASP.